DiŽtistenpraktijk in Rotterdam 
Bent u op zoek naar een diŽtistenpraktijk in Rotterdam? Dan bent u van harte welkom bij DiŽtistenpraktijk Rijnmond. Onze dietistenpraktijk is gevestigd op 3 locaties in Rotterdam.

Wij begeleiden u graag

Er kunnen diverse redenen zijn waarom u naar een diŽtist gaat. Het kan zijn dat u gezonder wilt leren eten, dat u vanwege ziekte anders moet gaan eten of omdat u graag hulp bij het afvallen wilt. Wat uw reden of doel ook is, wij begeleiden u graag bij het aanpassen van uw eet- en leefpatroon.

Onze werkwijze

DiŽtistenpraktijk Rotterdam
Wanneer u voor een eerste consult bij onze dietistenpraktijk in Rotterdam komt, bespreken we uw persoonlijke situatie. Graag horen we wat uw reden is om hulp in te schakelen van een diŽtiste. Vervolgens brengen we uw eet- en leefpatroon, verwachtingen en wensen in kaart. Ook bepalen we uw lichaamssamenstelling door middel van een biameting. Tijdens deze meting wordt (de verdeling van) uw spiermassa, botmassa en vetmassa gemeten. Na het eerste consult maken we een vervolgafspraak en krijgt u de uitslag van de bia meting mee en eventueel een voedingsadvies waarmee u direct uit de voeten kunt. In de consulten die daarna volgen gaan we actief aan de slag met het aanpassen van uw leef- en eetpatroon.

Een gezonde lifestyle die aansluit op uw persoonlijke situatie

U kunt bij ons terecht voor tal van gezondheidsklachten, al dan niet voedingsgerelateerd, waaronder uiteraard overgewicht. Wij helpen u bij het vinden van een gezonde lifestyle die aansluit op uw persoonlijke situatie en behoeften.

Bel of mail ons voor meer informatie of het maken van een afspraak. Bekijk de website voor een overzicht van de locaties en contactgegevens.