Hulp bij afvallen nodig? | DiŽtistenpraktijk Rijnmond 
Wanneer u wilt afvallen, kunt u stuiten op frustratie. Alleen letten op uw voeding is vaak niet genoeg. Er kunnen diverse factoren zijn die het afvallen belemmeren. Bij DiŽtistenpraktijk Rijnmond kunt u terecht voor hulp bij afvallen. We nemen uw persoonlijke situatie en factoren onder de loep en begeleiden u naar een gezondere eet- en leefpatroon.

Een persoonlijke behandeling en goede begeleiding

Wat voor de ene persoon heel goed werkt, werkt voor de andere persoon totaal niet. Dit geldt ook voor afvallen. Of het lukt u wel om de kilo's kwijt te raken, maar niet om de kilo's eraf te houden. Wanneer u graag wilt afvallen, vraagt dit om een persoonlijke behandeling en een goede begeleiding. Bij DiŽtistenpraktijk Rijnmond staat u er niet alleen voor. Samen kijken we welke methode het beste past bij uw persoonlijke situatie, factoren en doelen.

Hoe gaan we te werk?

Hulp bij afvallen
We begeleiden mensen bij het afvallen in Rotterdam. Wanneer u voor het eerst bij DiŽtistenpraktijk Rijnmond voor hulp bij afvallen komt, starten we eerst met een persoonlijke kennismaking. We bespreken uw persoonlijke situatie en uw beweegredenen om af te vallen. Ook brengen we uw eet- en leefpatroon, uw verwachtingen en wensen in kaart. Meten is weten, uw lichaamssamenstelling bepalen we door middel van een bia-meting. Tijdens deze meting meten we (de verdeling van) uw spiermassa, botmassa en vetmassa. Uiteindelijk bepalen we welke afvalmethode het beste bij u past. Daarna gaat u aan de slag en bespreken we uw successen en knelpunten in de vervolgconsulten.

Neem contact met ons op!

Gun uzelf een gezonder en slanker lichaam! Neem een kijkje op de website voor meer informatie. Heeft u vragen en/of wilt u een afspraak maken? U kunt ons bellen of mailen.