Voeding en dieet | DiŽtistenpraktijk Rijnmond 
Wilt u graag hulp en advies op het gebied van voeding en dieet? Dan bent u van harte welkom bij DiŽtistenpraktijk Rijnmond. Wij zijn een diŽtistenpraktijk in Rotterdam. Gezonde voeding draagt bij aan uw gezondheid en welzijn. Onze diŽtiste helpt u bij het vinden van een gezond en passend eet- en leefpatroon.

Een voedingsadvies op maat, dat werkt!

Voeding en dieet
Voeding en dieet zijn twee veelbesproken onderwerpen. De meningen lopen hierover uiteen. Er zijn diverse afvalmethodes en -programma's op de markt, maar welke werkt nou het beste voor u? Wat voor de een uitstekend werkt, werkt voor de ander totaal niet. Het is van groot belang dat een eetpatroon op uw situatie en behoeften wordt afgestemd. Ieder mens heeft namelijk andere behoeften, zeker op het gebied van eten en drinken. Bij DiŽtistenpraktijk Rijnmond kunt u terecht voor een voedingsadvies op maat, deze wordt volledig afgestemd op uw persoonlijke leefstijl, wensen en gezondheidsconditie.

Gezondheidsklachten

Uw lichaam laat het merken wanneer u niet gezond (genoeg) eet. U kunt last krijgen van vervelende klachten zoals: vermoeidheid, weinig energie hebben, spijsverteringsklachten en huidproblemen. Het zijn slechts een paar klachten die aangeven dat u gezonder zou moeten eten. DiŽtistenpraktijk Rijnmond ondersteunt u bij het vinden van een gezonde leefstijl. U staat er niet alleen voor.

Een goede voeding en dieet, voor een betere gezondheid

Ongezond eten en overgewicht brengen gezondheidsrisico's met zich mee, door een goede voeding en dieet kunt u deze risico's beperken. Wilt u weten hoe? Bel of mail voor meer informatie en/of het maken van een afspraak.