Afslanken? Dat doen we samen!

Wil je concreet aan de slag met een gezondere levensstijl? Volop energie hebben voor je dagelijkse activiteiten? Echte resultaten behalen, aan de hand van een praktisch programma? Ik help je graag om je doelen te bereiken.


"Heel fijn aan dit programma is dat je , samen met je gezin, gewoon lekker en gezond kunt blijven eten. Het wekelijkse weegmoment bij mijn coach was mijn stok achter de deur. Maar het was ook altijd gezellig."

Marianne (48), Rotterdam


PowerSlim: samen naar een goede balans

De belangrijkste voordelen van het PowerSlim-programma:

  • Concrete resultaten. Elke week bespreken we de vooruitgang die je hebt geboekt en richten we ons op nieuwe doelen.
  • Grote keuze aan gezonde recepten en producten. Jij bepaalt wat je eet!
  • Planmatige aanpak, waardoor je een gezond eetpatroon vlot inpast in je dagelijkse leven 

Diëtiste Liesbeth Smit met oproep: samen gaan we ervoor!

Mijn bijdrage aan jouw persoonlijke succesverhaal

Welke doelen heb jij voor ogen? Meer energie? Een gezonder gewicht? Mijn naam is Liesbeth Smit-Teerenstra, gecertificeerd PowerSlim-coach en diëtiste. Ik hoor graag welke concrete resultaten jij wilt behalen met het PowerSlim-programma, zodat ik een optimale bijdrage kan leveren aan jouw persoonlijke succesverhaal.


Geen jojo-effect, maar blijvend resultaat

Niet minder eten, maar anders leren eten. Smakelijk, gezond en gevarieerd. Het PowerSlim-programma is een praktische en doelgerichte methode om snel tot een gezondere leefstijl te komen op basis van eiwitrijke en koolhydraatarme producten van hoge biologische kwaliteit. 


In drie fasen naar jouw persoonlijke doel

Het programma bestaat uit drie fases. In elke fase maak je kennis met nieuwe producten en recepten en tijdens een wekelijks consult, krijg je van mij handvatten om jouw persoonlijke doelen te behalen. Ook na het afronden van de derde fase, blijf ik je trouwens nog een jaar lang begeleiden. Alles om ervoor te zorgen dat je jouw gezonde leefstijl en nieuwe energie ook daadwerkelijk vasthoudt!


Zin in een voorproefje?

Ontvang vrijblijvend vijf koolhydraatarme recepten!

 


Meteen aan de slag? 

Neem contact op voor meer informatie of een kosteloos kennismakingsgesprek!