PS. food & lifestyle* : jouw sleutel tot succes!

Afvallen kan best pittig zijn. Daarom maken we het met het PS. food & lifestyle programma niet zwaarder dan nodig. Sterker nog: we maken het juist eenvoudiger. Bij PS. food & lifestyle draait het namelijk om het schakelen naar een gezonde levensstijl en het vinden van de juiste balans. Gelukkig betekent dat niet eenzijdig, ingewikkeld of juist weinig eten.  Je leert juist anders te eten. Een wereld van verschil!

* voorheen PowerSlim


Blijven genieten met familie en vrienden

Met PS. food & lifestyle verander je stap voor stap je levensstijl, zonder dat je inlevert op de kwaliteit ervan. Je kunt nog steeds genieten van gezellige avonden samen met vrienden en familie, compleet met een lekker hapje; je past hier alleen je eetpatroon bij aan. Je hebt circa zes eetmomenten per dag en een rijke keuze aan speciaal samengestelde producten voor elk van die eetmomenten. Daarnaast helpen we je op weg met heerlijke en verrassende recepten. Hierdoor het je nooit het idee dat je iets moet laten en hoef je geen honger te lijden. Zo werkt PS. food & lifestyle

PS. food & lifestyle is een slimme combinatie van persoonlijke begeleiding en de juiste samenstelling van koolhydraatarme, eiwitrijke producten van de allerbeste kwaliteit. Een doordacht afslankprogramma, gebaseerd op het wetenschappelijke inzicht dat een voedingspatroon rijk aan eiwitten en met een laag suikergehalte, de beste manier is om het bereikte streefgewicht vast te houden op langere termijn. Je gebruikt je vetreserves als energiebron, terwijl je spiermassa behouden blijft. Hiermee voorkom je het jojo-effect. 


Energieke man en vrouw eten in de tuin

Drie fases

PS. food & lifestyle bestaat uit drie fases. In elke fase blijf je elke dag zes eetmomenten houden. De eerste fase is de strikte fase. In deze fase ga je actief aan de slag met het verliezen van overtollige kilo's. Laat je niet afschrikken door het woord 'strikt', want je hebt elke 2,5 uur een eetmoment! De meeste mensen ervaren deze fase juist als de makkelijkste. 


Langzaam over naar 'gewone' voeding 

Zodra je 80% van je gewenste gewichtsverlies bereikt hebt, is het tijd voor fase twee; de overgangsfase. In deze fase werk je aan het kwijtraken van de laatste kilo's. Ook leer je stapsgewijs hoe een gezond voedingspatroon er voor jou uitziet. Dat doe je door de PowerSlim-producten langzaamaan te vervangen door 'gewone' voeding. 


En dan.....streefgewicht behaald!

Als je je streefgewicht hebt behaald, ben je aangeland bij fase drie: de stabilisatiefase. In deze fase vinden we samen uit welk eetpatroon bij jou past om op de lange termijn op gewicht te blijven en eet je alleen nog de PS. tussendoortjes. Voor de overige eetmomenten krijg je duidelijke adviezen waarmee je gezond en gevarieerd blijft eten. Om ervoor te zorgen dat je lekker in je vel blijft zitten, kun je nog een heel jaar rekenen op begeleiding en advies. 


De kracht van PS. food & lifestyle:


  • Behandelplan
  • Fases
  • Handige weekmenu's
  • Heerlijke recepten
  • Persoonlijke begeleiding
  • Producten