Leuk dat je meer wilt weten over de praktijk!

Een korte geschiedenis: In 2012 is de praktijk gestart met de naam: Diëtistenpraktijk Rijnmond. Op verschillende locaties is er gedurende een aantal jaren, brede diëtistische zorg aangeboden. Na verloop van tijd ontstond echter behoefte aan specialisering en daarmee ook schaalverkleining. De naam is gewijzigd in kortweg Diëtist Rijnmond en de zorg wordt nu nog op één locatie gegeven.


vrouw tijdens een consult met de diëtiste

Persoonlijk en professioneel

De praktijk is gespecialiseerd in o.a. de behandeling van alle voedingsgerelateerde problematiek rondom gewicht. In het verlengde daarvan biedt de praktijk ook het PS. food & lifestyle programma aan. Begeleiding bij het volgen van dit programma en de verkoop van PS.-producten vindt op de locatie plaats.  Desgewenst kan deze begeleiding telefonisch of online plaatsvinden en kunnen de producten thuis afgeleverd worden.


Diëtist

Diëtist Rijnmond staat voor het op professionele en persoonlijke wijze adviseren en begeleiden van mensen bij het bevorderen van hun gezondheid door middel van voeding. Diëtist Rijnmond heeft ervoor gekozen om geen contracten met zorgverzekeraars af te sluiten. In de praktijk is (op dit moment) één diëtist werkzaam. Zij stelt zich graag aan je voor: