Leuk dat je meer wilt weten over de praktijk!

Een korte geschiedenis: In 2012 is de praktijk gestart met de naam: Diëtistenpraktijk Rijnmond. Op verschillende locaties is er gedurende een aantal jaren, brede diëtistische zorg aangeboden. Na verloop van tijd ontstond echter behoefte aan specialisering en daarmee ook schaalverkleining. De naam is gewijzigd in kortweg Diëtist Rijnmond en de praktijk bevindt zich nu op één locatie.


vrouw tijdens een consult met de diëtiste

Persoonlijk en professioneel

De praktijk is gespecialiseerd in o.a. de behandeling van alle voedingsgerelateerde problematiek rondom gewicht. In het verlengde daarvan biedt de praktijk ook het PS. food & lifestyle programma aan. Begeleiding bij het volgen van dit programma en de verkoop van PS. producten vindt op de locatie plaats.  Desgewenst kan deze begeleiding telefonisch of online plaatsvinden en kunnen de producten thuis afgeleverd worden.


Diëtist

Diëtist Rijnmond staat voor het op professionele en persoonlijke wijze adviseren en begeleiden van mensen bij het bevorderen van hun gezondheid door middel van voeding. Diëtist Rijnmond heeft ervoor gekozen om geen contracten met zorgverzekeraars af te sluiten. In de praktijk is (op dit moment) één diëtist werkzaam. Zij stelt zich graag aan je voor:


Even voorstellen

Zoals veel mensen tegenwoordig, besloot ook ik op een gegeven moment om het roer om te gooien en iets totaal anders te gaan doen. Ik werkte in de makelaardij, vond dit best heel leuk, maar ik merkte dat mijn echte interesse lag bij voeding en gezondheid. Dus werd het weer studeren: Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. In 2008 afgestudeerd, daarna met veel plezier aan de slag als diëtist in de eerste lijn en in 2012 ook mijn eigen praktijk gestart.


Voeding in het dagelijkse leven

Voeding is nogal verweven met je dagelijkse leven, gemoedstoestand, gezondheid en welzijn. Daarom moet je ook nooit teveel in één keer willen veranderen. Ik vind het leuk om mensen te laten ervaren dat kleine veranderingen een groot verschil kunnen maken. Al jaren begeleid ik ook met veel plezier mensen bij het afvallen met behulp van het succesvolle PS. food & lifestyle programma (voorheen PowerSlim)


Ieder mens is anders

Om bij te blijven op het vakgebied volg ik regelmatig scholingen. Geen straf, want je leert altijd nieuwe dingen en het is leuk om te ontdekken hoe je de opgedane kennis weer kan toepassen. De recent afgeronde opleiding orthomoleculaire therapie helpt mij enorm om nog meer dan voorheen een persoonlijke benadering in te zetten. Want écht, ieder mens is anders…

 

Graag ontmoet ik je in mijn praktijk!

 

Liesbeth Smit-Teerenstra,
Diëtiste en PS. food & lifestyle coach