Even voorstellen

Zoals veel mensen tegenwoordig, besloot ook ik op een gegeven moment om het roer om te gooien en iets totaal anders te gaan doen. Ik werkte in de makelaardij, vond dit best heel leuk, maar ik merkte dat mijn echte interesse lag bij voeding en gezondheid. Dus werd het weer studeren: Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. In 2008 afgestudeerd, daarna met veel plezier aan de slag als diëtist in de eerste lijn en in 2012 ook mijn eigen praktijk gestart.


Voeding in het dagelijkse leven

Voeding is nogal verweven met je dagelijkse leven, gemoedstoestand, gezondheid en welzijn. Daarom moet je ook nooit teveel in één keer willen veranderen. Ik vind het leuk om mensen te laten ervaren dat kleine veranderingen een groot verschil kunnen maken.  Al jaren begeleid ik ook met veel plezier mensen bij het afvallen met behulp van het succesvolle PowerSlim-programma. 

Diëtiste Liesbeth Smit

Schutting met vragen wie, wanneer, waarom en wat

Ieder mens is anders

Om bij te blijven op het vakgebied volg ik regelmatig scholingen. Geen straf, want je leert altijd nieuwe dingen en het is leuk om te ontdekken hoe je de opgedane kennis weer kan toepassen. De recent afgeronde opleiding orthomoleculaire therapie helpt mij enorm om nog meer dan voorheen een persoonlijke benadering in te zetten. Want écht, ieder mens is anders…

Graag ontmoet ik je in mijn praktijk!

Liesbeth Smit-Teerenstra,
Diëtiste en PowerSlim-Coach