PowerSlim Sleutel tot succes
                                                               
Afvallen is op zich al pittig genoeg. Met PowerSlim maken we het niet zwaarder dan nodig. Sterker nog: we maken het juist eenvoudig! Bij PowerSlim draait het namelijk om het schakelen naar een gezonde levensstijl en het vinden van de juiste balans. En gelukkig betekent dat helemaal niet eenzijdig, ingewikkeld en weinig eten. 
 
Stap voor stap naar een gezonde levensstijl

Je verandert stap voor stap je levensstijl, zonder dat je inlevert op kwaliteit van leven. Je kunt nog steeds genieten van gezellige avonden samen met vrienden en familie, compleet met een lekker hapje. Met circa zes eetmomenten per dag, een rijke keuze aan speciaal samengestelde producten en een verscheidenheid aan recepten heb je nooit het idee dat je iets moet laten staan en hoef je geen honger te lijden. Van ontbijt tot avondeten en alle eetmomenten die daartussen vallen.
 
Afbeelding invoegen
 
Waarom werkt PowerSlim?

PowerSlim is een slimme combinatie van persoonlijke begeleiding en de juiste samenstelling van producten met weinig brandstoffen en veel bouwstoffen. Je gebruikt je vetreserves als energiebron terwijl de spiermassa behouden blijft. Het jojo-effect wordt zo voorkomen. Je kunt lekker en veelzijdig blijven eten, PowerSlim is eenvoudig en flexibel in te passen in je dagelijkse leven.
 
Een behandelplan, handige weekmenu’s, heerlijke recepten, een ruime keuze aan producten én persoonlijke aandacht en begeleiding. Met PowerSlim heb je de sleutel tot succesvol en blijvend afvallen in handen. 
 
Lees het succesverhaal van Mandy en Erwin

 
Persoonlijke begeleiding

Je komt regelmatig (meestal wekelijks) op de praktijk om te meten en te wegen, om gemotiveerd te worden en om eventuele knelpunten samen op te lossen. Maar ook daarna, als je aan de stabilisatieperiode begint blijf je regelmatig komen. Want juist deze periode is belangrijk, want die bepaalt of je op gewicht blijft of niet.
 
Wat zijn de kosten?               
 
Wil je weten of dit programma ook bij jou past? Maak dan gerust een vrijblijvende afspraak!     

Meer informatie over het PowerSlim-programma is te vinden powerslim.nl