Afvallen Kies een methode die bij je past 

Voor iedereen haalbaar
Ben je op zoek naar de mogelijkheden voor afvallen in Rotterdam? Diëtistenpraktijk Rijnmond is gespecialiseerd in gezonde voeding. Je kunt bij ons terecht voor een voedingsadvies afgestemd op je persoonlijke situatie en behoeften. Zo wordt afvallen voor iedereen haalbaar.
 

 
Aanpassing van je leefstijl: niet minder, maar anders eten
Afvallen gaat vaak niet zonder slag of stoot. En wanneer je gewicht kwijt bent geraakt, hoe houd je het er dan af? Veel mensen denken bij afvallen aan minder eten. Wanneer je een periode minder eet, val je inderdaad af. Maar als je daarna weer je oude eetpatroon oppakt, dan is de kans groot dat verloren gewicht weer terugkomt. Dit is de fout die veel mensen maken. 
 
Wil je blijvend afvallen?
Dan moet je je leefstijl aanpassen. Dietistenpraktijk Rotterdam helpt je hier graag bij. Diëtistenpraktijk Rijnmond begeleidt mensen bij succesvol afvallen in Rotterdam. Bij ons krijgt je geen kant en klaar schema, maar een voedingsadvies dat op jou is afgestemd. Je krijgt de voeding binnen die je nodig hebt en je valt op een goede en verantwoorde wijze af.
 
Een methode die het beste bij je past
Tijdens een persoonlijke kennismaking bespreken we je wensen en behoeften. We brengen je leef- en eetpatroon in kaart en meten je lichaamssamenstelling. Op basis van de informatie die naar voren komt in het eerste consult bepalen we welke methode het beste bij je past. Naast voedingsadviezen kunt je bij ons ook terecht voor het PowerSlim-programma, een gezonde manier van afvallen, waarmee je snel resultaat bereikt.
 
Meer informatie en/of een afspraak maken?
We helpen je graag bij succesvol afvallen in Rotterdam. Schroom niet om contact op te nemen. Bel of mail ons bij vragen of voor het maken van een afspraak.

Neem contact op