Afvallen in Rotterdam bij DiŽtistenpraktijk Rijnmond 
Bent u op zoek naar de mogelijkheden van afvallen in Rotterdam? DiŽtistenpraktijk Rijnmond is gespecialiseerd in gezonde voeding. U kunt bij ons terecht voor een voedingsadvies afgestemd op uw persoonlijke situatie en behoeften. Zo wordt afvallen voor iedereen haalbaar.

Aanpassing van uw leefstijl: niet minder, maar anders eten

Afvallen Rotterdam
Afvallen gaat vaak niet zonder slag of stoot. En wanneer u uw kiloís kwijt bent geraakt, hoe houdt u deze er dan af? Veel mensen denken bij afvallen aan minder eten. Wanneer u een periode minder eet, valt u inderdaad af. Maar als u daarna weer normaal gaat eten, dan is de kans groot dat de kiloís er weer aanvliegen. Dit is de fout die veel mensen maken. Wilt u blijvend afvallen? Dan moet u uw leefstijl aanpassen; niet minder eten, maar anders eten. DiŽtistenpraktijk Rijnmond helpt u hier graag bij.

DiŽtistenpraktijk Rijnmond begeleid mensen bij succesvol afvallen in Rotterdam. Bij ons krijgt u geen kant en klaar schema, maar een voedingsadvies dat op u is afgestemd. Op die manier krijgt u de voeding binnen die u nodig heeft om op een goede en verantwoorde wijze af te vallen.

Een methode die het beste bij u past

Tijdens een persoonlijke kennismaking bespreken we uw wensen en behoeften. We brengen uw leef- en eetpatroon in kaart en meten uw lichaamssamenstelling. Op basis van de informatie die naar voren komt in het eerste consult bepalen we welke methode het beste bij u past. Naast voedingsadviezen kunt u bij ons ook terecht voor het PowerSlim programma, een gezond dieet waarmee u snel resultaat bereikt.

Meer informatie en/of een afspraak maken?

We helpen u graag bij succesvol afvallen in Rotterdam. Schroom niet om contact op te nemen. Bel of mail ons bij vragen of voor het maken van een afspraak.