Diëtistenpraktijk   Rijnmond   Diverse locaties in Rotterdam 

Welkom bij Diëtistenpraktijk Rijnmond
Ben je op zoek naar een diëtistenpraktijk in Rotterdam? Dan bent je van harte welkom bij Diëtistenpraktijk Rijnmond. 
 
Wij begeleiden je graag!
Er kunnen diverse redenen zijn waarom je naar een diëtist gaat. Het kan zijn dat je gezonder wilt leren eten, dat je vanwege ziekte anders moet gaan eten of omdat je graag hulp bij het afvallen wilt. Wat je reden of doel ook is, wij begeleiden je graag bij het aanpassen van je eet- en leefpatroon.
 

 
Onze werkwijze
Wanneer je voor een eerste consult bij onze dietistenpraktijk in Rotterdam komt, bespreken we je persoonlijke situatie. Graag horen we wat je reden is om hulp in te schakelen van een diëtiste. Vervolgens brengen we je eet- en leefpatroon, verwachtingen en wensen in kaart. Ook bepalen we je lichaamssamenstelling door middel van een biameting. 

Deze  biameting meet je spiermassa, botmassa en (de verdeling van ) je vetmassa. Na het eerste consult maken we een vervolgafspraak en krijgt je de uitslag van de biameting mee en eventueel een voedingsadvies waarmee je direct uit de voeten kunt. In de consulten die daarna volgen gaan we actief aan de slag met het aanpassen van je leef- en eetpatroon.

Een gezonde leefstijl die aansluit op je persoonlijke situatie 
Je kunt bij ons terecht voor voedingsadvies bij tal van gezondheidsklachten, waaronder uiteraard overgewicht. Wij helpen je bij het vinden van een gezonde leefstijl die aansluit op je persoonlijke situatie en behoeften.

Bel of mail ons voor meer informatie of het maken van een afspraak. Bekijk de website voor een overzicht van de locaties en contactgegevens.

Neem contact op