Gezond dieet Afgestemd op jouw behoeften 

Begeleiding en advies
Van harte welkom op de website van Diëtistenpraktijk Rijnmond. Bij ons kunt je terecht voor begeleiding en advies over een gezonde levensstijl. Wanneer je graag wilt afvallen of om een andere reden een dieet gaat volgen, is het van belang om een gezond dieet te volgen. Diëtistenpraktijk Rijnmond helpt u hierbij.


 
Een volledig op jou afgestemd voedingsadvies
Een gezond dieet is een dieet dat is afgestemd op jouw persoonlijke situatie en behoeften. Iedereen heeft andere behoeftes en om het dieet te laten slagen, is het van belang dat hier rekening mee wordt gehouden. Zo heeft iemand met een actieve leefstijl andere behoeftes op het gebied van voeding en dieet dan iemand met een minder actieve leefstijl. Bij Diëtistenpraktijk Rijnmond brengen we je persoonlijke situatie in kaart. 
 
We bespreken je gezondheid, wensen, behoeften en onderzoeken je lichaamssamenstelling door middel van een bia-meting. Op basis hiervan bepalen we wat voor jou een gezond dieet is. Je ontvangt vervolgens een volledig op jou afgestemd voedingsadvies.
 
Pak de regie weer terug!
Bij een gezond dieet gaat het niet zozeer om minder eten, maar meer om anders eten. Je leert wat gezonde voeding inhoudt en hoe je betere keuzes kunt maken. Tijdens de consulten staan we stil bij de successen en bespreken we waar je tegenaan loopt. Je krijgt inzicht in je eetpatroon en leert de regie weer terug te pakken.
 
Neem contact op met Diëtistenpraktijk Rijnmond
Ga voor een gezondere versie van jezelf! Wil je graag begeleiding en advies op het gebied van een gezond dieet? Bel of mail ons! Samen kijken we hoe we je leefstijl kunnen veranderen.
 
Neem contact op