Een gezond dieet | DiŽtistenpraktijk Rijnmond 
Van harte welkom op de website van DiŽtistenpraktijk Rijnmond. Bij ons kunt u terecht voor begeleiding en advies over een gezonde levensstijl. Wanneer u graag wilt afvallen of om een andere reden een dieet gaat volgen, is het van belang om een gezond dieet te volgen. DiŽtistenpraktijk Rijnmond helpt u hierbij.

Een volledig op u afgestemd voedingsadvies

Gezond dieet
Een gezond dieet is een dieet dat is afgestemd op uw persoonlijke situatie en behoeften. Iedereen heeft andere behoeftes en om het dieet te laten slagen, is het van belang dat hier rekening mee wordt gehouden. Zo heeft iemand met een actieve leefstijl andere behoeftes op het gebied van voeding en dieet dan iemand met een minder actieve leefstijl. Bij DiŽtistenpraktijk Rijnmond brengen we uw persoonlijke situatie in kaart. We bespreken uw gezondheid, wensen, behoeften en onderzoeken uw lichaamssamenstelling door middel van een bia-meting. Op basis hiervan bepalen we wat voor u een gezond dieet is. U ontvangt vervolgens een volledig op u afgestemd voedingsadvies.

Pak de regie weer terug

Bij een gezond dieet gaat het niet zozeer om minder eten, maar meer om anders eten. U leert wat gezonde voeding inhoudt en hoe u betere keuzes kunt maken. Tijdens de consulten staan we stil bij de successen en bespreken we waar u tegenaan loopt. U krijgt inzicht in uw eetpatroon en leert de regie weer terug te pakken.

Neem contact op met DiŽtistenpraktijk Rijnmond

Ga voor een gezondere versie van uzelf! Wilt u graag begeleiding en advies op het gebied van een gezond dieet? Bel of mail ons! Samen kijken we hoe we uw leefstijl kunnen veranderen.