Afvallen  een persoonlijke benadering werkt 
 
Frustratie...
Als je wilt afvallen, ben je niet de eerste die stuit op frustratie. Je let op je voeding, maar dat blijkt niet genoeg te zijn. Blijkbaar zijn er dan andere factoren die het afvallen belemmeren.  Bij Diëtistenpraktijk Rijnmond kun je terecht voor hulp bij afvallen. We nemen je persoonlijke situatie en factoren onder de loep en begeleiden je naar een gezonder eet- en leefpatroon.
 

 
 Een persoonlijke behandeling en goede begeleiding
Wat voor de ene persoon heel goed werkt, werkt voor de andere persoon totaal niet. Dit geldt ook voor afvallen. Of het lukt je wel om gewicht kwijt te raken, maar niet om het eraf te houden. Wanneer je graag wil afvallen, vraagt dit om een persoonlijke behandeling en een goede begeleiding. Bij Diëtistenpraktijk Rijnmond kijken we samen welke methode het beste past bij jouw persoonlijke situatie.

Hoe gaan we te werk?
We begeleiden mensen bij  afvallen in Rotterdam. Wanneer je voor het eerst bij Diëtistenpraktijk Rijnmond voor hulp bij afvallen komt, starten we eerst met een uitgebreide kennismaking. We bespreken je persoonlijke situatie en je beweegredenen om af te vallen. Ook brengen we je eet- en leefpatroon, je verwachtingen en wensen in kaart. Meten is weten, je lichaamssamenstelling bepalen we door middel van een bia-meting. Tijdens deze meting meten we o.a. je spiermassa en (de verdeling van) je vetmassa. Uiteindelijk bepalen we welke afvalmethode het beste bij je past. Daarna ga je aan de slag en bespreken we je successen en knelpunten in de vervolgconsulten.
 
Gun jezelf een gezonder en slanker lichaam!
Neem direct contact met ons op of neem een kijkje op de website voor meer informatie. Vragen of een afspraak maken? We zijn bereikbaar via mail of telefoon.

Neem contact op