Voeding en
 dieet
 Veelbesproken onderwerpen 
 
Welkom bij Diëtistenpraktijk Rijnmond
Wil je graag hulp en advies op het gebied van voeding en dieet? Dan bent je van harte welkom bij Diëtistenpraktijk Rijnmond. Wij zijn een diëtistenpraktijk in Rotterdam. Gezonde voeding draagt bij aan je gezondheid en welzijn. Onze diëtiste helpt je bij het vinden van een gezond en passend eet- en leefpatroon.
 

 
Een voedingsadvies op maat, dat werkt!
Voeding en dieet zijn veelbesproken onderwerpen. De meningen lopen hierover uiteen. Er zijn diverse afvalmethodes en -programma's op de markt, maar welke werkt nou het beste voor jou? Het is van groot belang dat je eetpatroon op jouw situatie en behoeften wordt afgestemd. Ieder mens heeft namelijk andere behoeften, zeker op het gebied van voeding. Bij Diëtistenpraktijk Rijnmond kun je terecht voor een voedingsadvies op maat, deze wordt volledig afgestemd op je persoonlijke leefstijl, wensen en gezondheidstoestand.

Gezondheidsklachten
Je lichaam laat het merken wanneer je niet gezond (genoeg) eet. Je kunt last krijgen van vervelende klachten zoals: vermoeidheid, weinig energie hebben, spijsverteringsklachten en huidproblemen. Heb je dit soort klachten, dan geeft dat aan je gezonder zou moeten eten. Diëtistenpraktijk Rijnmond ondersteunt je bij het vinden van een gezonde leefstijl. Je staat er niet alleen voor.
 
Goede voeding en dieet, voor een betere gezondheid
Ongezond eten en overgewicht brengen gezondheidsrisico's met zich mee. Door goede, passende voeding en dieet kun je deze risico's beperken. Wil je weten hoe? Bel of mail voor meer informatie en/of het maken van een afspraak.

Neem contact op